Plus neemt afstand van Heistraat

Foto:

Helmond, 08-06-2012 – Belangstellende Supermarktketen Plus gaat zich toch niet vestigen in het nieuwe winkelcentrumpje van de Heistraat in de Binnenstad-Oost wordt gebouwd. Plus heeft zich onlangs teruggetrokken, dit is een tegenvaller voor de gemeente, want je wilt natuurlijk wel een ”trekker” in het nieuwe winkelcentrum.Op het braakliggend terrein aan de Heistraat in Helmond zou deze maand begonnen worden met de bouw van het winkelcentrum inclusief met de daarboven gelegen appartementen. De start van het project lijkt nu vertraagd, maar volgens wethouder Frans Stienen wordt al gesproken met andere supermarktketens. Er moet gewoon vóór 1 juli begonnen worden met de bouw, onderdeel van het plan Weverspoort.

Helmond, 08-06-2012 – Belangstellende Supermarktketen Plus gaat zich toch niet vestigen in het nieuwe winkelcentrumpje van de Heistraat in de Binnenstad-Oost wordt gebouwd. Plus heeft zich onlangs teruggetrokken, dit is een tegenvaller voor de gemeente, want je wilt natuurlijk wel een ”trekker” in het nieuwe winkelcentrum.

Op het braakliggend terrein aan de Heistraat in Helmond zou deze maand begonnen worden met de bouw van het winkelcentrum inclusief met de daarboven gelegen appartementen. De start van het project lijkt nu vertraagd, maar volgens wethouder Frans Stienen wordt al gesproken met andere supermarktketens. Er moet gewoon vóór 1 juli begonnen worden met de bouw, onderdeel van het plan Weverspoort.