BMX fiets als hoofdprijs

Foto:

Helmond, 12-06-2012 – Een mooie wedstrijd bij Boekenvoordeel, en de winnaar is Aukje Brand viert vakantie met gewonnen BMX. Boekenvoordeel ziet oorzaak laag aantal deelnemers kleurwedstrijd in toenemende digitaliseringDe zomer van Aukje Brand kan niet meer stuk. Met haar kleurplaat won zij een BMX bij Boekenvoordeel. Ook Boekenvoordeel is blij met haar creatieve inzending. De boeken- en hobbyketen wijdt het relatief lage aantal inzendingen aan de toenemende digitalisering. Kinderen lijken niet meer achter het scherm weg te krijgen.”De inzending van Aukje Brand is er eentje om trots op te zijn als verkoper van hobby-artikelen, heel knap gedaan”, zegt Saskia van Houtert van Boekenvoordeel in Helmond. zij betreurt het echter dat er niet veel meer kinderen meededen met de actie, die liep van 29 april tot 27 mei. “Zelfs met een stoere BMX ter waarde van 250 euro blijkt het lastig om kinderen enthousiast te krijgen. We hebben er alles aan gedaan om ze te informeren. Het was een kwestie van ophalen, inkleuren en inleveren.” Alle ruim 100 Nederlandse vestigingen van Boekenvoordeel gaven een BMX weg aan het creatiefste kleurtalent. De crossfietsen hingen vooraan in de winkels.De regiomanager denkt dat het tegenvallend aantal inzendingen te maken heeft met de digitalisering. zij noemt tablets en smartphones als mogelijke boosdoeners. “Je kunt tegenwoordig op zoveel manieren spelen, dat een kleurwedstrijd erbij inschiet. Terwijl iets creatiefs als tekenen en kleuren écht overal kan. Samen en alleen, binnen en buiten, als het regent en als de zon schijnt. Het is altijd leuk.”Het grote assortiment lees-, speel- en doeboeken van Boekenvoordeel is nog steeds populair in alle vestigingen, zegt van Houtert. “Kinderen lezen en kleuren nog wel degelijk. Misschien zijn ze wat moeilijker in beweging te krijgen voor een kleurwedstrijd, gezien alle digitale mogelijkheden om te spelen.” Binnenkort breidt boeken- en hobbyketen Boekenvoordeel het assortiment uit met een extra kinderknutsellijn, in de hoop kinderen en ouders te stimuleren om creatief bezig te zijn. Bijschrift foto: Aukje Brand is één van de 100 trotse winnaars van de Boekenvoordeel kleurplaatactie en ontvangt haar prijs, een BMX crossfiets.

Helmond, 12-06-2012 – Een mooie wedstrijd bij Boekenvoordeel, en de winnaar is Aukje Brand viert vakantie met gewonnen BMX. Boekenvoordeel ziet oorzaak laag aantal deelnemers kleurwedstrijd in toenemende digitalisering

De zomer van Aukje Brand kan niet meer stuk. Met haar kleurplaat won zij een BMX bij Boekenvoordeel. Ook Boekenvoordeel is blij met haar creatieve inzending. De boeken- en hobbyketen wijdt het relatief lage aantal inzendingen aan de toenemende digitalisering. Kinderen lijken niet meer achter het scherm weg te krijgen.

“De inzending van Aukje Brand is er eentje om trots op te zijn als verkoper van hobby-artikelen, heel knap gedaan”, zegt Saskia van Houtert van Boekenvoordeel in Helmond. zij betreurt het echter dat er niet veel meer kinderen meededen met de actie, die liep van 29 april tot 27 mei. “Zelfs met een stoere BMX ter waarde van 250 euro blijkt het lastig om kinderen enthousiast te krijgen. We hebben er alles aan gedaan om ze te informeren. Het was een kwestie van ophalen, inkleuren en inleveren.” Alle ruim 100 Nederlandse vestigingen van Boekenvoordeel gaven een BMX weg aan het creatiefste kleurtalent. De crossfietsen hingen vooraan in de winkels.

De regiomanager denkt dat het tegenvallend aantal inzendingen te maken heeft met de digitalisering. zij noemt tablets en smartphones als mogelijke boosdoeners. “Je kunt tegenwoordig op zoveel manieren spelen, dat een kleurwedstrijd erbij inschiet. Terwijl iets creatiefs als tekenen en kleuren écht overal kan. Samen en alleen, binnen en buiten, als het regent en als de zon schijnt. Het is altijd leuk.”

Het grote assortiment lees-, speel- en doeboeken van Boekenvoordeel is nog steeds populair in alle vestigingen, zegt van Houtert. “Kinderen lezen en kleuren nog wel degelijk. Misschien zijn ze wat moeilijker in beweging te krijgen voor een kleurwedstrijd, gezien alle digitale mogelijkheden om te spelen.” Binnenkort breidt boeken- en hobbyketen Boekenvoordeel het assortiment uit met een extra kinderknutsellijn, in de hoop kinderen en ouders te stimuleren om creatief bezig te zijn.

 Bijschrift foto: Aukje Brand is één van de 100 trotse winnaars van de Boekenvoordeel kleurplaatactie en ontvangt haar prijs, een BMX crossfiets.