Food & Fresh hyper modern!

Helmond, 13-06-2012 – Alle partijen, fabrikanten, (machine) leveranciers en studenten mogen in gelijke mate mee profiteren van het onlangs gestarte Food & Fresh Lab dat een onderdeel uitmaakt van de Groene Campus in Helmond. Leerlingen krijgen hier praktijkles in productontwikkeling.

 

Dus geen afdankertjes, maar de beste apparatuur is hier, in het Food & Fresh Lab te vinden. Vaak gaat het over bruikleen demomodellen die de bedrijven wel kunnen missen. Verantwoordelijk voor het project zijn Nicole Swinkels en directeur Dick van der Star, van Food Connection Point en de Groene Campus.

Tevens investeren de machinebouwers mee in vorm van bruikleen van hun machines. Ze stellen ook monteurs ter beschikking, voor onderhoud en dergerlijke. De opzet van het Food & Fresh Lab is om vier keer per jaar een termijn van tien weken te doorlopen, en dan steeds op andere gebieden. 

 

Het Food & Fresh Lab, is sinds mei dit jaar operationeel, en opent haar deuren ook voor toeleveranciers. Zij komen op een andere manier in contact met foodbedrijven.

van de Groene Campus.