Ongeluk met Belgische ijskar

Helmond, 18-06-2012 – Vanmiddag rond 14.00 uur is er een aanrijding Belgische ijskar en een auto, de bestuurster is gewond.Op de varenschut, is op het industrieterrein rond 14.00 uur een ongeval geweest. Een Belgische ijskar en een personenwagen botsten tegen elkaar. De bestuurster van de personenwagen is mogelijk gewond geraakt, want zij is per ambulance weggebracht. Het eventuele letsel is onbekend, wel was bekend dat ze in het verleden al eens een whiplash heeft gehad. De ijsverkoper is ter plaatse onderzocht. Hoe het ongeval is ontstaan is onbekend.

Helmond, 18-06-2012 – Vanmiddag rond 14.00 uur is er een aanrijding Belgische ijskar en een auto, de bestuurster is gewond.
Op de varenschut, is op
 het industrieterrein rond 14.00 uur een ongeval geweest. Een Belgische ijskar en een personenwagen botsten tegen elkaar. De bestuurster van de personenwagen is mogelijk gewond geraakt, want zij is per ambulance weggebracht. Het eventuele letsel is onbekend, wel was bekend dat ze in het verleden al eens een whiplash heeft gehad. De ijsverkoper is ter plaatse onderzocht. Hoe het ongeval is ontstaan is onbekend.

( bron weblog van Helmond )