Open dag De Groene Loper succesvol

 

Helmond, 25-06-2012 – Open dag Ruyschenberg-De Groene Loper goed bezocht.

Ondanks het slechte weer was het gisteren flink druk op de open dag in De Groene Loper in Helmond. De belangstellenden konden de nieuwe bestrating, het aangelegde groen, de opgeleverde woningen van Ruyschenberg fase 1 en de bouw van fase 2 bekijken. Daarnaast kregen alle bewoners en geïnteresseerden een bloemetje om te vieren dat dit deel van Ruyschenberg nu helemaal klaar is.

 

Ruyschenberg fase 1 heeft nog twee bungalows en twee patiowoningen te koop; deze woningen zijn direct bewoonbaar. De bouw van Ruyschenberg fase 2 is in volle gang: de vloeren van de begane grond, de wanden en de vloeren van de eerste verdiepingen zijn al geplaatst. De komende weken worden de wanden van de eerste verdieping, de vloer van de tweede verdieping en het dak aangebracht. Daarna is de binnen- en buitenafwerking aan de beurt. Ruyschenberg fase 2 heeft nog enkele rij,- hoek en kopwoningen en nog een aantal tweekappers vrij. Deze worden naar verwachting begin 2013 opgeleverd. Meer informatie is te vinden op www.ruyschenberg.nl.

 

Modelwoning Ruyschenberg

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om demodelwoning van Ruyschenberg te komen bekijken. Elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur en elke woensdag van 16.00 tot 17.00 uur is de makelaar aanwezig om mensen rond te leiden en vragen te beantwoordenDe woning is te bereiken via de Kanaaldijk Noord-West (nabij nummer 123). Het adres is Walnoothof 25. Een afspraak maken is niet nodig. Buiten deze tijden kan wel op afspraak de modelwoning bezocht worden.

 

De Groene Loper

Het plan De Groene Loper bestaat uit drie deelgebieden die zijn vernoemd naar landheren die hun stempel hebben gedrukt op de geschiedenis van Helmond: Berlaer, Ruyschenberg en Arberg. De uitstraling is groen, dorps en knus. Elk gebied krijgt verder wel een eigen invulling en karakter. Er zijn woningen met tuin, appartementen, patio’s en vrije kavels. De eerste bewoners van Ruyschenberg en Berlaer hebben er inmiddels al hun stek gevonden. Deze nieuwe woonomgeving ligt op een van de mooiste locaties van Helmond: aan de noordelijke entree van de stad, gelegen tussen de Zuid-Willemsvaart, een 9-holes golfbaan en de Aarle Rixtelseweg. Het gebied is prima bereikbaar en stedelijke voorzieningen én het centrum van Helmond zijn om de hoek. De Groene Loper is een initiatief van: SDK Vastgoed bv, VolkerWesselsVastgoed bv en gemeente Helmond. Meer informatie is te vinden op www.degroeneloper-helmond.nl.