FysioFit combineert het noodzakelijke met het aangename!

Helmond, 28-06-2012 – Binnenkort gaat FysioFit haar deuren openen.

Helmond, 28-06-2012 – Binnenkort gaat FysioFit haar deuren openen.

FysioFit bestaat uit twee delen, die elkaar heel goed ondersteunen. FysioFit is een reguliere Fysiotherapie praktijk met o.a specialisaties als Manuele Therapie, Sport Fysiotherapie waarbij de behandelingen vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Het andere deel binnen FysioFit is Fitness, medisch fitness, en Personal training waarbij u een abonnement neemt.

Eigenaar Wesley Kraus heeft al jaren ervaring op deze gebieden, hij verteld…. ‘Als fysiotherapeut vind ik het heel fijn als mensen hier binnenkomen! en ze vertellen dat ik ze van hun klachten af geholpen heb. Als ondernemer vind ik het het mooist om dingen te regelen, uit te zoeken en te ontwikkelen. Ik kan er voor honderd procent mijn ei in kwijt.’

Hoe ziet Wesley zichzelf…‘Ik denk dat ik vooral motiverend werk. Mijn patiënten moeten er ook zelf voor gaan en moeite willen doen beter te worden. Ik verwacht van ze, dat ze aan het eind van een oefensessie op en leeg zijn. Ze kunnen mij gebruiken als een stuk gereedschap, maar dat moeten ze wel goed doen.’ Dat klopt inderdaad je kunt een patiënt of sporter de goede richting in sturen, maar de motivatie moet wel uit hem of haar komen om resultaten te kunnen boeken. 

Het bedrijf is ruim opgezet, er zijn diverse behandelkamers, en de sportzaal is voorzien van hyper moderne fitness apparatuur, om een meer dan volledige workout te hebben. Er zijn mooie aanbiedingen voor diegene die zich inschrijven tijdens de opendag. Deze dag is op zondag 1 juli van 15.00 tot 18.00 uur, en u bent bij deze van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen.