Afsluiting Noord-Koninginnewal en Stiphout

Zondag 21 juli zijn de Noord- en Zuid-Koninginnewal afgesloten tijdens
de USA Car & Bike Meeting. Van maandagochtend 22 tot en met
woensdagmiddag 24 juli zijn er diverse wegafsluitingen in Stiphout
vanwege de Profronde.De gemeente roept weggebruikers op om goed op de wegafsluitingen en verkeersborden te letten en de aanwijzingen van verkeersregelaars op te volgen, zodat deze evenementen veilig kunnen verlopen.

USA Car & Bike Meeting

Zondag tussen 12.00 en 20.00 uur worden er Amerikaanse auto’s en motoren gepresenteerd op de Noord en Zuid Koninginnewal. Deze straat is hierdoor afgesloten van 9.00 tot ongeveer 23.30 uur.

Profronde van Stiphout

Op dinsdagavond 23 juli staat een deel van de renners uit de Tour de France in Helmond aan de start bij de Profronde van Stiphout. Overdag zijn er ook al enkele wielerwedstrijden.

In Stiphout zijn daarom diverse wegen, waaronder de Dorpsstraat, afgesloten van maandagochtend 8.30 uur tot woensdagmiddag 16.00 uur. Dit is nodig voor het op- en afbouwen van dit evenement. Tijdens het op- en afbouwen blijven de winkels en woningen in Stiphout bereikbaar, maar soms moet u misschien iets verder lopen.

In enkele straten zijn parkeerverboden van kracht of geldt eenrichtingsverkeer. De omleidingsroutes worden aangegeven met de gebruikelijke gele borden. Dinsdag 23 juli kan het in en om Stiphout een stuk drukker zijn dan normaal.