Kerstactiviteiten in het Helmondse

Foto:

In deze feestelijke maand ontpoppen zich weer veel gezellige activiteiten. Zo was er afgelopen zaterdag de Candle Light Shopping aan de Steenweg en voor de komende dagen staan er nog andere leuke dingen op het programma.Aanstaande zondag 22 december is het koopzondag in het centrum van Helmond, tijdens deze koopzondag staat op het Carat 0492 podium op de markt een heerlijk suikerzoet kraampje genaamd: ‘De Heerlijkheid’. De dames hemelen elke gelegenheid op en delen zoetigheid uit. Daarnaast kunnen bezoekers op deze dag en op maandagavond 23 december op de foto met twee leuke kerstmeiden uitgedost in kerstkleding.

kerstmeisjes

Maandag 23 december is er een extra koopavond in het centrum van Helmond, op deze extra koopavond brengt gospel formatie Gospel Sound, a capella, een mooi repertoire met echte kerstklassiekers ten gehore op verschillende locaties in het centrum. Ook tijdens deze avond kunnen de inwoners van Helmond met de kerstmeiden op de foto.

Zondag 29 december de laatste zondag van het jaar is het ook weer koopzondag in het centrum van Helmond, tijdens deze koopzondag kunnen inwoners zich laten meevoeren door ‘De Verwenkoets’. In de koets worden bezoekers verwent met lekkernijen waarna hij langs de mooiste plekjes van de stad rijdt. Een ritje in de koets is gratis.