Spoorloos weet afkomst vondeling te achterhalen

Foto:

Celine is op 10 juli 1984 gevonden in een portiek van een appartement aan de Kasteel-Traverse in Helmond. De politie heeft destijds haar biologische ouders niet weten te traceren en zij kwam toen in een adoptiegezin terecht.

DNA onderzoek wijst uit dat Celine een moeder uit Afrika en een vader uit Zuid-Oost Azie heeft. Helaas zijn de ouders van Celine niet gevonden maar het geeft haar wel veel rust. De vraag of ze broertjes of zusjes heeft zal waarschijnlijk nooit beantwoord gaan worden.

Lees [HIER] meer over vondeling Celine

Spoorloos heeft 11 jaar geleden ook al een keer aandacht besteed aan deze zaak en toen was de conclusie dat ze mogelijk van Molukse afkomst was omdat de hoeveelheid meldingen die toen binnenkwamen bij Spoorloos die kant uit wezen.

Celine heeft het moeilijk gehad met het feit dat ze niet wist waar haar “roots” liggen, en je moet weten waar je vandaan komt alvorens je weet waar je naartoe wil gaan. Het zal bij Celine natuurlijk altijd een vraag blijven wie haar ouders zijn en of ze broertjes of zusjes heeft maar ze heeft er nu wel vrede mee.