De zon komt regelmatig tevoorschijn

Het blijft vandaag droog met soms wat zon. Daarbij staat niet al teveel
wind. Morgen begint vrij zonnig, maar daarna trekken er meer wolkenvelden
over. Het weekend verloopt droog, zonnig en met
middagtemperaturen van 14-17 graden.

Vanmiddag is er vrij veel bewolking. Later op de dag breekt mogelijk op meer plaatsen de zon vaker door. Het waait zwak tot matig uit het zuiden en de temperatuur klimt naar 10 tot lokaal 14 graden.

Ook vanavond en vannacht blijft het droog en vrij helder.Met een temperatuur van ongeveer 6 graden tot minimaal een graad of 2.

Morgen begint de dag zonnig, maar gedurende de ochtend wordt de zon steeds meer versluierd door velden hoge bewolking. De zuidelijke wind wakkert aan naar (meest) matig in het binnenland en mogelijk krachtig op de Wadden.

In de middag neemt de bewolking geleidelijk toe en valt in het noorden mogelijk een enkel spatje regen. De wind draait westelijke en de temperatuur loopt op naar ongeveer 14 graden. Tijdens de avond en nacht blijft het zo goed als droog en de wind zwakt weer af. De minimumtemperatuur komt uit rond 3 graden.

In het weekend wordt het volop lente. Zaterdag wordt het onder een waterig zonnetje 14 tot 16 graden. Zondag is er geen wolkje aan de lucht en loopt de temperatuur lokaal op tot 17 graden. Er staat niet al te veel wind, waardoor het ideaal weer is om een terrasje te pakken.

Ook na het weekend blijft het voorjaarsweer aanhouden. Het is voorlopig droog, zacht en vrij zonnig.