Bewolkt en kans op neerslag

Een groot deel van de tijd is het vandaag grijs. Plaatselijk kan het
licht regenen. Later in de middag en vanavond neemt de neerslagkans toe.
Het wordt 10-13 graden. Morgen eerst bewolkt en vanuit het westen
geleidelijk meer zon. Donderdag is het heerlijk zonnig en zeer zacht.

Vandaag is er bewolking in overvloed en plaatselijk kan het een beetje regenen. Als de zon even doorbreekt zal dit zeker niet in Helmond zijn. Er staat een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind en de temperatuur stijgt naar 10 tot maximaal 13 graden.

Later in de middag en vanavond neemt de kans op neerslag toe met kans op hier en daar wat regen.Vannacht wordt het droger en de temperatuur daalt naar 7 graden.

Morgen is het in de ochtend op veel plaatsen bewolkt, maar wel droog. Geleidelijk komt de zon tevoorschijn, het wordt 12 tot maximaal 16 graden. Daarbij staat een matige tot vrij krachtig zuidwestenwind. In de late middag en aan het begin van de avond klaart het breed op.

Donderdag wordt een stralende dag met flink wat zon en maxima tussen 16 tot een heerlijke 20 graden. Er staat dan opnieuw een matige tot vrij krachtige wind uit het zuid(west)en.

Vrijdag tapt het weer uit een heel ander vaatje. De dag verloopt zwaar bewolkt met perioden met regen en de temperatuur doet een stap terug.

De dagen daarna is het wisselvallig weer met vrij veel bewolking af en toe regen en tussendoor wat zon. De middagtemperatuur daalt naar 10-11 graden.