Stiphoutse in Goede tijden Slechte tijden

Foto:

De in Stiphout geboren Lotte Noordanus heeft een rol te pakken en Nederlands populairste serie Goede tijden Slechte tijden. zij speelt de rol van Milou Meijs.

Inmiddels woont Lotte Noordanus wel in Amsterdam, maar eens een Helmonder altijd een Helmonder.

De rol van Milou:

Milou is een ex-vriendin van Vincent Muller. Ze komt voor het eerst ter sprake in een gesprek tussen Vincent en Janine Elschot. Vincent vertelt dat het heel rot is uitgegaan, omdat Vincent vertrok uit zijn oude stad en niets meer van zich liet horen.

Als Maxime Sanders, Vincents moeder (waarvan Vincent niet op de hoogte is), het telefoonnummer van Milou in een fotoboek ziet staan, besluit ze haar te bellen, terwijl ze zich voordoet als een vriendin van Vincent, en te vragen of ze naar Meerdijk zou willen komen.

Enkele dagen na dit telefoontje arriveert Milou in Meerdijk, en ze zoekt direct Vincent op. Vincent is woedend op Janine, omdat hij ervan uit gaat dat zij Milou naar Meerdijk heeft gehaald. Vincent wil Milou meteen wegsturen, maar ze weet hem toch over te halen om samen iets te gaan drinken in de Rozenboom.

De naam Milou Meijs is de naam van de winnares van de mobiele app Springlevend, die bij de zomercliff werd ingevoerd om GTST ook tijdens de zomerstop boeiend te houden. Een van de prijzen is dat haar naam in GTST voor zou komen.

http://www.youtube.com/watch?v=VOI1rTje3s4