Geen energie rekening meer? Het kan!!!

Foto:

Mooier en comfortabeler wonen zonder meer te betalen? Het kan. Door het
geld van uw energierekening te gebruiken voor een slimme verbouwing.Zo slim, dat uw huis energieneutraal wordt en net zoveel energie opwekt als u nodig hebt. Het is beter voor uw wooncomfort en voor het milieu en voor uw portemonnee.

Vooral interessant voor rijtjeshuis

Een slimme verbouwing met het geld van uw energierekening is vooral interessant als u woont in een rijtjeshuis dat is gebouwd in de periode 1945-1975. Deze woningen zijn relatief eenvoudig te verbouwen en hebben meestal een hoge energierekening. Met een maandelijkse energierekening van € 170,- kunt u een verbouwing tot energieneutraal bekostigen van € 45.000,-.

Laat uw stem horen

Wilt u ook wonen zonder energierekening? Laat uw stem dan horen op onshuisverdienthet.nl. Vanaf zaterdag 12 april wordt hierover ook een 8-delige serie uitgezonden op RTL 4. Kijk voor meer informatie op de website van Ons Huis Verdient Het of bekijk het filmpje hieronder.

Meer tips

Wilt u nog meer tips om energie te besparen in uw woning of over het duurzaam opwekken van energie? Kijk dan op de regionale website hoebespaarikenergie.info.