Help jij Super Girl Britt 

Foto:

Tot februari 2014 had Britt uit Brandevoort een zorgeloos leventje: lekker kletsen met
vriendinnen, dansen, hockeyen, buitenspelen, knuffelen met zusje Noor en
stoeien met broertje Joep.

Hier kwam radicaal verandering in toen Britt hoorde dat ze een agressieve vorm van kinderkanker – een neuroblastoom heeft. Britt, 7 jaar een lief en vrolijk meisje dat nu moet omgaan met het feit dat ze ernstig ziek is en moet vechten voor haar leven.

Jaarlijks ontvangen ongeveer 30 kindjes in Nederland dit helse bericht. Britt is er één van. Na zware chemokuren, een operatie, bestraling en een stamceltransplantatie zijn haar overlevingskansen 30%. Een daaropvolgende immuuntherapie van 6 maanden verhoogt echter haar kansen met 20%. Deze immuuntherapie is vooralsnog alleen beschikbaar in het kinderziekenhuis van Philadelphia in de Verenigde Staten, maar hier is €100.000 voor nodig.

Lukt het ons om Britt naar Amerika te laten gaan voor een grotere overlevingskans?

Dat is eigenlijk geen vraag. We MOETEN dat doen. We kunnen haar niet beter maken, maar we kunnen er wel voor zorgen dat ze naar Philadelphia kan door geld in te zamelen. Dat moet lukken. Ze kan op ons rekenen. We gaan er alles aan doen om Britt gezond te maken. Supergirl Britt mag er niet alleen voor staan. We gaan het samen doen. Help haar om er voor te zorgen dat ze kan gaan knokken. Doneer!

Kijk op de website of facebookpagina