Jouw nieuws, jouw evenement en jouw mening kun je delen met heel Helmond

Foto:

Wil jij graag jouw nieuws delen met de rest van Helmond, doe dat dan op de snelst groeiende nieuwssite van Helmond.

Helmond nieuws groeit hard en jij kunt jouw nieuws, jouw agendatip en jouw mening  delen op onze site. Iedereen kan gastschrijver worden en dat doe je natuurlijk niet voor niets. De artikelen/columns van de gastschrijvers worden apart gevolgt door ons en het bericht dat door de lezers het meest gelezen is ontvangt een leuke prijs. Natuurlijk zal je naam bij het artikel geplaats worden.

Vier keer per jaar zullen we kijken welk artikel en dus welke gastschrijver er met de prijs en de eer vandoor gaat. Dit delen wij de eerste week januari, april, juli en oktober met al onze lezers en natuurlijk zal het artikel dan nogmaals extra aandacht krijgen.

Maar er is meer, de beste vier gastschrijvers krijgen de kans om dan binnen 7 dagen een artikel over een actueel item aan te leveren, compleeet met foto(s). Wij zullen deze vier nieuwsstukken tegenlijk plaatsen en onze lezers stemmen dan welk artikel en dus welk gastschrijver er vandoor gaat met een hoofdprijs ter waarde van 250 euro.

Je kunt je artikel en/of column sturen naar [email protected], zorg wel dat het compleet met foto en eventueel achtergrondinformatie bij ons ontvangen wordt.