Helmondse versie van “Het Blok”

Foto:

Het
huurappartementencomplex Boscotondo in het centrum van Helmond gaat een nieuwe
uitdaging aan. Leegstaande appartementen krijgen een nieuwe bestemming met
nieuwe bewoners en nieuwe ideeën.

Boscotondo zoekt daarvoor drie jonge koppels die in de maand september met elkaar de strijd aangaan om het huurappartement waarvoor zij intekenen zo fraai mogelijk te verbouwen. Elk koppel ontvangt hiervoor €9.000,00 verbouwingsbudget, de winnaars ontvangen nog eens een prijzenpakket ter waarde van €3.000,-.
De verbouwing van de drie koppels is per september voor iedereen te volgen op hun eigen Facebookpagina’s. De koppels houden met filmpjes en foto’s daarop een dagboek bij over de vorderingen die ze maken. Een vakkundige jury bepaalt de winnaars op basis van de kwaliteit van de verbouwing en het aantal ‘likes’ op de Facebookpagina. Kandidaten kunnen zich tot 1 juli aanmelden.Pimp Your Palace
Met posters, advertenties, flyers, buitenreclame en social media wordt geprobeerd zoveel mogelijk bekendheid te geven aan de wedstrijd PIMP YOUR PALACE. De deelnemers aan de wedstrijd krijgen de mogelijkheid naar eigen smaak verbeteringen en aanpassingen van o.a. keuken, vloeren en muren door te voeren in hun toekomstige appartement. De winnaars ontvangen een uitgebreid prijzenpakket bestaande uit gratis woonaccessoires van de sponsoren Karwei, Stijl & Co, Gemar Vloeren en Grando Keukens & Bad. Bovenop dit prijzenpakket krijgt de winnaars nog eens één maand gratis huur. Totale waarde prijzenpakket: ± € 3.000,-.
Aanmelden kan tot 1 juli op: www.boscotondo.nl
Boscotondo
Met het organiseren van de wedstrijd PIMP YOUR PALACE wil Boscotondo laten zien dat het een aantrekkelijke woonlocatie is. Boscotondo betekent letterlijk wonen in het hart van Helmond en genieten van alles wat het leven in de stad te bieden heeft: kunst, cultuur, eten, drinken, sporten en shoppen. Dat alles in een groene, parkachtige omgeving. Kijk op www.facebook.com/pimpyourpalace voor meer informatie over de wedstrijd en op www.boscotondo.nl voor aanmelding en meer informatie over het huuraanbod.