Papieren stadsgids blijft nog bestaan

Foto:

In december verschijnt de nieuwe Stadsgids. Medewerkers
van de uitgever, Lokaal Totaal, starten in juni met het werven van
advertenties. Zij bezoeken trouwe én nieuwe adverteerders met het
verzoek om te adverteren in de nieuwe Stadsgids.Net als vorig jaar, wordt de Stadsgids niet meer huis-aan-huis bezorgd, maar kunt u deze afhalen bij een aantal supermarkten. In december zal de gemeente u informeren over deze afhaalpunten. In de Stadsgids zitten ook de afvalkalender en de Milieuwijzer.

Advertenties

De Stadsgids van Helmond wordt uitgegeven door Lokaal Totaal uit Eindhoven. Medewerkers van Lokaal Totaal gaan binnenkort starten met het werven van advertenties. Zij bezoeken trouwe én nieuwe adverteerders met het verzoek om te adverteren in de nieuwe Stadsgids. Mocht u interesse hebben in een advertentie, dan kunt u contact opnemen met Lokaal Totaal.

Vermelding organisaties en verenigingen

In de Stadsgids staat ook een rubriek met de gegevens van organisaties en verenigingen. Indien u daar vermeld staat en u wilt uw gegevens wijzigen of laten verwijderen, dan kunt u dat doen via de website lokaaltotaal.nl. Als uw organisatie of vereniging nog niet vermeld staat in de Stadsgids en u wilt wel vermeld worden in de nieuwe gids, dan kunt u ook uw gegevens doorgeven via die website. Lokaal Totaal zal er dan voor zorgen dat uw gegevens in de gids worden vermeld.