Buurman van ijssalon verveelde zich op 1e pinksterdag

Zondag eerste pinksterdag, een heerlijke dag, mooi weer, vrolijke mensen en ijsliefhebbers die een ijsje gingen nuttigen bij de ijssalon aan de Hoofdstraat in Mierlo-Hout, een aantal van hen kwamen “de buurman” tegen.De buurman heeft op een mooie dag als gisteren blijkbaar niets anders te doen dan voor het raam te zitten om te kijken wie er nu weer iets doet wat hem niet aanstaat, zodat hij naar buiten kan met zijn fotocamera, om ongewild foto’s van veelal vrolijke, genietende mensen te nemen.

Het begin van de zondagavond was het zover een bezoeker kreeg een woordenwisseling met de buurman en probeerde duidelijk te maken dat hij zijn gedrag en tijdsverdrijf mogelijk beter kon invullen, het is leven en laten leven. Heeft de buurman niet in de gaten dat zijn manier van aanpak ervoor zorgt dat straks iedereen op zijn muurtje gaat zitten, een terras was dan natuurlijk wel een uitkomst geweest beste buurman.

Kort na het incidentje stopt er een motoragent welke gebeld is door de buurman, omdat hij bedreigd schijnt te zijn. Het gezicht van de politieagent spreekt boekdelen, de politie is de afgelopen week al meerdere malen door de nare man gebeld en worden het ook een beetje zat.

Nemanja staat hier volledig buiten en geeft als commentaar dat ze willen dat alles zo snel mogelijk stopt, Nemanja waardeerd de betrokkenheid van haar gasten enorm, maar is ook van mening dat individuele aanpak richting de buurman niet de oplossing is. Het maakt de kans voor een oplossing alleen maar moeilijker.

Hopelijk gaat de beste buurman inzien dat hij op deze manier een drukke zomer gaat krijgen en dat hij beter kan genieten van de zon op deze mooie dagen, of geniet de beste man op deze manier meer van de dag?