Eerste training Helmond Sport zit er weer op

Foto:

Maandag kwam de ploeg van Jan van Dijk weer bij elkaar voor de eerste
training van het seizoen. Helmond Sport zal zich aankomende weken
voorbereiden op de competitie die op vrijdag 8 augustus weer van start
gaat. De wedstrijd Helmond Sport – Fortuna Sittard staat dan op het
programma.

Vandaag kwam de ploeg van Jan van Dijk weer bij elkaar voor de eerste training van het seizoen. Helmond Sport zal zich aankomende weken voorbereiden op de competitie die op vrijdag 8 augustus weer van start gaat. De wedstrijd Helmond Sport – Fortuna Sittard staat dan op het programma.

Nieuwe gezichten
De selectie van aankomend seizoen kent een aantal nieuwe gezichten. Zo stroomden vanuit de Jeugdopleiding van Helmond Sport de volgende talenten door naar het eerste elftal; Sam Strijbosch, Colin van Gool, Marciano Duda en Martijn Henst. Stijn van Gassel, Maiky Fecunda en Sven van de Kerkhof, die afgelopen seizoen al meetrainden met het eerste elftal, zullen zich definitief bij de A-kern voegen.

Al eerder werd bekendgemaakt dat Roel van de Sande (afkomstig van FC Oss) Helmond Sport voor twee seizoenen komt versterken. Ook trainen Kevin Gómez (afkomstig van het tweede elftal van de Engelse Premiership club Stoke City FC) en Tuur Houben (afkomstig van de beloften van OH Leuven) mee. Aankomende periode wordt bekeken of deze spelers definitief gaan aansluiten bij Helmond Sport.
Ook Juanito Sequeira was aanwezig, hij speelt het komende seizoen wederom in het shirt van Helmond Sport.

De enige speler die vandaag ontbrak wegens een bijzondere familieaangelegenheid was Charles Kazlauskas. Hij zal aanstaande woensdag weer aansluiten bij de ploeg van Van Dijk.

Een compleet overzicht van de aanwezigen op de eerste training:
Ferry de Regt, Marciano Duda, Stanley Elbers, Maiky Fecunda, Kevin Gómez , Gillian Justiana, Martijn Henst, Tuur Houben, Serhat Koc, Mark Koot, Juanito Sequeira, Sam Strijbosch, Arne van Geffen, Colin van Gool, Jeffrey van Nuland, Sven van de Kerkhof, Roel van de Sande, Daniel Guijo-Velasco, Kevin Visser en Koen Weuts, alsmede de keepers Wouter van der Steen, Jamie Watt en Stijn van Gassel.

bron : Helmond Sport