Geen voetbal maar gehaktbal

Op vrijdagavond 30 mei 2014 stond de laatste activiteit van dit seizoen
op de agenda van de Young Business Club.

In Kookstudio Culinair Centrum te Aarle-Rixtel werd onder begeleiding van Martijn Wouters door de leden een drie-gangenmenu bereid. Tijdens het koken konden de keukenprinsen – en prinsessen al een beetje proeven, maar ook genieten van een drankje.

Na al het werk in de keuken konden de culinaire hoogstandjes dan eindelijk worden genuttigd. Na de amuse verschenen achtereenvolgens op tafel: kabeljauw met groene groenten en een frisse salade; andijviepuree, asperges en diamanthaas met rode wijnsaus; versgemaakt mango ijs en een tompouce van aardbeien en witte chocolade.

Eigenaresse Dorothe Saasen zorgde voor de juiste wijn bij ieder gerecht. Een zeer gezellige en smakelijke afsluiter van het seizoen! Voor een kookworkshop van 8 tot 100 personen kun je in Kookstudio Culinair Centrum terecht. Meer weten: www.culinaircentrum.nl.’

Ook volgend seizoen zal de Young Business Club weer interessante workshops, (netwerk)activiteiten en bedrijfsbezoeken organiseren. Ben je geïnteresseerd in een lidmaatschap van de Young Business Club? Neem dan contact op met [email protected].