Helmonds gezin omgekomen bij vliegramp

Foto:

Een gezinnetje uit Helmond is omgekomen bij de vliegtuigcrash donderdag. Het gaat hier om Jennifer van der Leij haar zoontje en haar vriend. We wensen alle familieleden, vrienden en nabestaanden veel sterkte met dit grote verliesJennifer van der Leij met haar zoon
jennifer-van-der-leij

Het vliegtuig van Malaysia Airlines dat donderdag neerstortte in het oosten van Oekra├»ne is ‘hoogstwaarschijnlijk’ neergeschoten. Dat zei minister van Veiligheid en Justitie Ivo Opstelten (VVD) vrijdag tijdens een persconferentie in Den Haag. Opstelten baseert zich op informatie van de inlichtingendiensten.

Lees [HIER] Brabant ernstig getroffen door vliegtuigcrash

De veiligheidsdiensten houden nog een slag om de arm omdat nog niet ‘alle feiten’ beschikbaar zijn. Premier Mark Rutte (VVD) en minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans (PvdA) gaan later op de dag in op de exacte toedracht van het ongeval.

De bewindsman benadrukte dat de eerste zorg op dit moment uitgaat naar de nabestaanden. “Speciaal voor nabestaanden is een afgesloten website in het leven geroepen.” Via die site staat Slachtofferhulp Nederland de nabestaanden bij. Voor de hen wordt maandag een besloten informatiebijeenkomst georganiseerd.

Door: Novum