Open dag bij Rood-Wit ’62 en Kinderspeelhoeve

Foto:

16 augustus organiseren s.v. Rood-Wit ’62 en Kinderspeelhoeve een open
dag. Rood-Wit ’62 neemt vanaf die dag het nieuwe kunstgras in gebruik.
De Kinderspeelhoeve opent officieel haar deuren op het terrein van
Rood-Wit ’62.Het programma van die dag:
13:00 – 14:15    Toernooi voor de E, F en Kabouter teams
14:30 – 15:15    Toernooi voor de C, D en Meisjes teams
15:30 – 16:30    Kinderen kunnen actief meedoen met Mad Science
17:00 – 17:30 Officiële opening Kinderspeelhoeve en kunstgrasveld
17:30 – 19:30    Senioren, Dames, A  en B junioren mix toernooi

Vanaf 20:00 is er een feestavond voor leden en partners en ouders van jeugdleden.
Van 13:00 tot 19:30 is er de mogelijkheid om de Kinderspeelhoeve te bekijken.

Kinderen kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten.
Met de komst van het kunstgrasveld en het toevoegen van de Kinderspeelhoeve gaat een lange wens van Rood-Wit ’62 in vervulling. “We kunnen met het nieuwe kunstgras een beter aanbod leveren voor onze spelers. We zijn minder afhankelijk van weersomstandigheden”, aldus Voorzitter Piet Verlijsdonk.

De toevoeging van de Kinderspeelhoeve is een logische stap: “Bij de bouw van onze Multi Functionele Ruimte een paar jaar geleden zijn we op zoek gegaan naar een partij om de ruimte die we hebben optimaal te gebruiken. Met de Kinderspeelhoeve hebben we die partij gevonden.” Tijdens de aanleg van het kunstgrasveld is tevens een speelveldje met diverse speeltoestellen voor de allerkleinsten aangelegd. Voor de kinderen uit de wijk is er een speciaal kunstgrasveld van 10 x 20 meter aangelegd.

De Kinderspeelhoeve is een initiatief van Martine Kemp en Pierre van Rijt. De Kinderspeelhoeve is een plek met veel ambitie. Martine: “De kinderen mogen daar echt zijn wie ze willen zijn. Op de peuterspeelzaal stimuleren wij de kinderen in hun ontwikkeling en op de buitenschoolse opvang beleven we met de kinderen veel avonturen op een speelse manier die bij de kinderen aansluit.”

Martine en Pierre denken mee met de behoefte van ouders van nu: Flexibiliteit is belangrijk. Geen pakketten waar ouders aan vast zitten of moeilijkheden bij ruilen. Voor vragen, kijk op: www.kinderspeelhoeve.nl of www.facebook.com/kinderspeelhoeve. Mailen kan ook: [email protected]