Kasteeltuinconcert No 7 is overdekt

Jaarlijks is de afsluiting van de Kasteeltuinconcerten de drukste avond van de reeks, maar de weervooruitzichten zien er niet al te best uit voor vandaag, daarom heeft de organisatie tenten geregeld waaronder 5000 bezoekers een droog plaatsje hebben, om van het laatste concert te kunnen genieten.

Vandaag staat het zevende en daarmee laatste Kasteeltuinconcert van deze reeks op het programma. Omdat de weersvoorspellingen niet al te best zijn en de kans bestaat dat er her en der een bui valt, bieden wij de bezoekers van de Kasteeltuinconcerten op de laatste concertavond een drietal overdekte tenten aan die in totaal plaats bieden aan zo’n 4.500 à 5.000 feestgangers.

Overdekt feesten

Niet alleen de band Beethoven Rocks pakt deze avond extra groot uit met de allernieuwste songs, ook de organisatie van de Kasteeltuinconcerten doet er alles aan om seizoen 2014 knallend af te sluiten. De bezoekers hoeven zich niet druk te maken over mogelijke regenbuien. Donderdag zijn ze namelijk gestart met de opbouw van drie grote open tenten op het midden van het festivalterrein. Deze bieden gezamenlijk plaats aan zo’n 4.500 à 5.000 man!

Bezoekers wanen zich ondanks de weersvoorspellingen op deze laatste avond toch in zomerse sferen. Naast dat de feestgangers lekker droog staan, wordt de kasteeltuin versierd met mega ballonnen, worden er zonnebrillen uitgedeeld, stuiteren er strandballen door het publiek en ontbreken de lichtgevende foam sticks niet. Het wordt een afsluitend concert om nooit te vergeten.

Show
De band Beethoven Rocks bestaand uit zeven leden, is opgericht in 1998 en al jaren de topformatie van Nederland en daarbuiten. De band werkt met de allernieuwste songs die afgewisseld worden met onder andere Rock, Nineties en Dance. Zet je schrap voor deze ongeëvenaarde totaal ervaring van muziek en show. Met een spetterende show van licht, geluid en speciale effecten weten ze de voeten van de vloer te krijgen.


http://www.youtube.com/watch?v=
3g18o0FKtgs

Voor meer info over deze avond kijk [HIER]