Van winkel naar winkel met de “taxi”, het kan in Helmond

Foto:

Komt u aanstaande zondag met de auto naar het centrum van Helmond? Dan
heeft u grote kans de Piaggio-taxiservice tegen te komen. Tijdens de
Koopzondag op 31 augustus aanstaande rijden een drietal Piaggio’s door
het centrum van Helmond om bezoekers op een stijlvolle manier te
vervoeren.Deze actie is een samenwerking van Centrum Management en Helmond Marketing en bedoeld om bezoekers van de Koopzondag volop te laten genieten van het bruisende Helmondse centrum.  Want wat is er nu leuker dan Helmond te ervaren op een achterbank van een Piaggio?

Piaggio-taxiservice

De  witte Italiaanse driewielertjes zijn te herkennen aan de opdruk van een Italiaans landschap en het logo van Il Borgo. Daarnaast zij deze wagentjes voorzien van een overkapping, zodat je lekker droog zit bij slecht weer.
Als je ze tijdens Koopzondag tegenkomt schroom dan niet om ze tegen te houden. Wij brengen u graag gratis naar die volgende bestemming in het centrum van Helmond!

Dagen en tijden
Iedere laatste zondag van de maand zijn een groot aantal winkels in het Helmondse centrum geopend. Tijdens deze koopzondagen zijn de winkels geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. Dit zijn ook de tijden waarop de Piaggio-taxiservice aanstaande zondag rondrijdt.
De service wordt u aangeboden op de volgende data: 31 augustus, 28 september, 26 oktober, 30 november en 21 december.

Piaggio arrangement boeken?

De Piaggio’s zijn ook te boeken als leuk arrangement. Hierbij is een geldig Nederlands rijbewijs verplicht. Voor meer informatie over de Piaggio arrangementen mail dan naar: [email protected]