Helmondse in nieuw tv-programma Beat It

Foto:

Na de Voice of Holland en een acteer klus in een videoclip van de Helmondse rapper Mounir, is Sansika de Groot nu te zien in het nieuwe televisie-programma Beat It op sbs6. Sansika moet zorgen dat ze het langst overeind blijft tussen de andere kandidaten, om zo met  10.000 euro naar huis te gaan, maar dat zal niet eenvoudig worden.

Sansika tijdens haar Blind Audition bij the Voice of Holland

Beat It is een hilarische zangcompetitie waarin Jan Smit en Gerard Joling in iedere aflevering opnieuw de strijd met elkaar aangaan. Beiden hebben als doel de beste stem te vinden. Deze zoektocht gaat echter niet zonder slag of stoot. Is het jurylid niet te spreken over de zangkwaliteit van een kandidaat? Dan verlaat deze de studio op spectaculaire en onvergetelijke wijze. Welke zanger of zangeres houdt zich letterlijk en figuurlijk het langst staande? De presentatie en het in toom houden van de beide juryleden is in handen van Kim-Lian van der Meij. Beat It is vanaf zaterdag 30 augustus te zien op sbs6.

De juryleden Jan Smit en Gerard Joling hebben allebei als doel in iedere aflevering de beste stem te vinden. Ieder jurylid neemt zijn beste talent mee naar de finale. In de finale zingen zowel Gerard als Jan een duet met hun talent. Het publiek bepaalt vervolgens wie de uiteindelijke winnaar wordt. Voor de juryleden is het niet alleen spannend om te zien wie de beste neus voor talent heeft. Het verliezende jurylid zal namelijk samen met de verliezende finalist spectaculair het programma verlaten. De winnaar van de betreffende aflevering wint een stevig geldbedrag.

Hier een voorproefje van de show waarin Sansika te zien (1:35) is met Jan Smit.

Talent gezocht
Iedereen die beschikt over een goede stem en flinke dosis lef kan zich aanmelden. Meld je aan!

Promo van Beat It, lachen, brullen en zoals Gerard het altijd zegt “om te gieren”.