Wie pimpt zijn of haar paleisje het fraaist op

Foto:

Aanstaande zaterdag 13 september vindt in Helmond de officiële aftrap plaats van PIMP YOUR PALACE, de verbouwingswedstrijd van het huur- appartementencomplex Boscotondo. Leegstaande huurappartementen krijgen vanaf dat moment een nieuwe bestemming met nieuwe bewoners en nieuwe ideeën.Boscotondo heeft uit het aantal inschrijvingen drie kandidaten gekozen die met elkaar de strijd aangaan om het huurappartement waarvoor zij intekenen zo fraai mogelijk te verbouwen. Elke deelnemer ontvangt hiervoor €9.000,00 verbouwingsbudget, de winnaar ontvangt nog eens een prijzenpakket ter waarde van €3.000,-.

Volg de wedstrijd op www.facebook.com/pimpyourpalace

De verbouwing door de drie deelnemers is per 1 oktober voor iedereen te volgen op de sociale media. Op de eigen Facebookpagina’s houden de deelnemers met filmpjes en foto’s een dagboek bij over de vorderingen die ze maken. Een vakkundige jury bepaalt de winnaars op basis van de kwaliteit van de verbouwing en het aantal ‘likes’ op de Facebookpagina.

Pimp Your Palace
De deelnemers aan de wedstrijd krijgen de mogelijkheid naar eigen smaak verbeteringen en aanpassingen van o.a. keuken, vloeren en muren door te voeren in hun toekomstige appartement. De winnaars ontvangen een uitgebreid prijzenpakket bestaande uit gratis woonaccessoires van de sponsoren Karwei, Stijl & Co, Gemar Vloeren en Grando Keukens & Bad. Bovenop dit prijzenpakket krijgt de winnaars nog eens één maand gratis huur. Totale waarde prijzenpakket: ± € 3.000,-.

Boscotondo

Met het organiseren van de wedstrijd PIMP YOUR PALACE wil Boscotondo laten zien dat het een aantrekkelijke woonlocatie is. Boscotondo betekent letterlijk wonen in het hart van Helmond en genieten van alles wat het leven in de stad te bieden heeft: kunst, cultuur, eten, drinken, sporten en shoppen. Dat alles in een groene, parkachtige omgeving.
Kijk op www.facebook.com/pimpyourpalace voor meer informatie over de wedstrijd en op www.boscotondo.nl voor aanmelding en meer informatie over het huuraanbod.