H2O festival gaat knallen

Het vernieuwde Jazz in Catstown gaat aanstaande vrijdag in een nieuw jasje van start in de Cacaofabriek met “Helmond Unplugged”. Hier mogen artiesten deelnemen van Helmondse komaf, zij stellen zichzelf voor en zingen dan het door hun gekozen lied voor het publiek.

De line-up !! Met een aantal geweldige acts en artiesten
xqr5bhe48of7pk3w874t5z2lk

Zaterdag 20 september

De zaterdagmiddag zal ‘t publiek worden vermaakt door verschillende dixiebands die door ‘t centrum lopen als opwarmertje voor de avond. De hele zaterdagavond zal ‘t centrum vol staan met podia waar alle soorten muziek een plek krijgen. Dus niet meer op basis van Jazz Roots. Er is brede programmering die past bij een grote doelgroep. Ook hier wordt weer samenwerking gezocht met diverse instanties als muziekgezelschappen (zoals HMC in 2013) en ‘t kunstkwartier.

Een plattegrond van het complete festival, zodat je weet waar je moet zijn.
vs5mzherl773p1tfgqx2crvue

Zondag 21 september

Op zondag starten we in de kasteeltuin een proeftuin! Hier zult u kunnen genieten van theater, workshops en food. Ook zal er wederom een cultureel programma worden neergezet voor de jeugd op de markt. In de namiddag en begin van de avond zullen er op diverse podia in de stad muziek optredens zijn afgewisseld met een kwalitatief straattheater programma. Ook zijn er diverse lopende acts. Deze zijn niet in de timetabel weergegeven maar zeker de moeite waard.

De winnaars van de Golden Ticket in het televisieprogramma Hollands got Talent zullen twee optredens geven in de Helmondse Kasteeltuinen.
v2jwhq01vvm9aefmww9vvxhce