Frontonstraat 31 “woning van de week”

Gelegen in de Helmondse wijk Suytkade, deze woning is perfect voor een starter. Dit keurig afgewerkt en goed onderhouden appartement heeft een
privéparkeerplaats en een separate berging in de riante afgesloten
parkeerkelder. Het appartement is gelegen in het complex “De Moulinet”.

Op loopafstand vindt u het centrum, het NS station, de Cacaofabriek, de Lidl en Fitland Sport- en Wellness Centre.

hxqmromtfdrf5nw9b7utlfe14

Ligging
Het appartement is gelegen in nieuwbouwwijk Suytkade, dichtbij het hart van de stad en vele denkbare voorzieningen op loopafstand zoals het NS-station, de Groene Campus, Fitland Sport- en Wellness Centre. De Cacaofabriek en de Lidl liggen tegenover het complex! Suytkade heeft een goede ligging door middel van de nieuwe Suytkadebrug richting A67 en de spoortunnel richting het centrum.

Derde verdieping
In de hal op de 3e verdieping is de meterkast te vinden in een afgesloten kast. De galerij heeft een mooi uitzicht op de binnentuin, waar u natuurlijk heerlijk kunt vertoeven. Daarnaast is hier de entree naar het appartement.

De entree geeft toegang tot een sfeervolle hal met een mooie laminaatvloer. Deze laminaatvloer is doorgelegd in het gehele appartement. Verder is er een praktische garderobe nis en een intercominstallatie. De hal geeft toegang tot de slaapkamer, de badkamer en de woonkamer.

eimd4wbqx90qniemvjpo0y0hf

De woonkamer is sfeervol ingericht en op verschillende manieren in te delen. De wanden zijn glad afgewerkt en een wand is voorzien van een sfeervol behang. Het plafond is voorzien van stucwerk. De ruimte is heerlijk licht door de drie draai-/kiepramen.

De open en complete keuken is uitgerust met: een vaatwasser, koelkast, 4 pits gaskookplaat met RVS afzuigkap en een oven/magnetron. De achterwand is geheel betegeld. De keuken biedt genoeg kastruimte voor het opbergen van de keukenspullen.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een inpandige berging. Hier bevindt zich: de CV-ketel, de unit voor de mechanische ventilatie en de aansluiting voor de wasmachine. Tevens heeft u de mogelijkheid om hier een diepvries te plaatsen en spullen op te bergen.

dj3zk9lm03f5rw9n2it1skfwr

De nette, lichte badkamer is geheel betegeld en uitgerust met een douche voorzien van een thermostaatkraan en douchedeur, een vaste wastafel met spiegel en een toilet met wandcloset.

De slaapkamer is rustig gelegen aan de galerijzijde. De slaapkamer heeft een groot raam met een draai- en kiepfunctie en een extra televisie-aansluiting. Ook hier is de laminaatvloer doorgelegd en zijn de wanden glad afgewerkt.

Voor alle kenmerken van de Frontonstraat 31

qltq479b4v2y1wf4vqdxxgbpz

bron : funda / André Relou Makelaardij