Dickensnight moet kwaliteit uitstralen

Foto:

Sfeer, beleving en kwaliteit staan bij Dickensnight voorop, je kunt niet zomaar alles verkopen als je een kraampje hebt op de markt en Engelse stijl. Er staan nu 104 kramen op de markt en als de organisatie overal ja op had gezegd dan hadden er misschien wel 200 gestaan.

Wat is Dickensnight? Stel je nou eens voor, een wintermarkt in een Engels stadje ten tijde van Charles Dickens. Straatschoffies die proberen een appel te stelen, keurige dames en hoge heren die, goed ingepakt, flaneren door de straten en een muziekensemble dat haar warme klanken over de markt laat klinken. Voor deze sfeer komen jaarlijks duizenden bezoekers naar Dickensnight Brandevoort, dé kerstsfeermarkt van Brabant.

De twaalfde editie van Dickensnight Brandevoort gaat zondag 14 december plaatsvinden. Tussen 14.00 en 20.00 uur kunnen bezoekers weer genieten van de sfeer van weleer, van een kop warme chocolademelk of glühwein onder de markthal, van alle optredens en natuurlijk van de koopwaar die wordt aangeboden.

Sfeerimpressie van Dickensnight

Marktkooplui staan in klederdracht achter de kraam, er lopen acteurs rond, er zijn koren en muziekgezelschappen zodat er altijd iets te beleven is en dat de sfeer en beleving helemaal af zal maken voor een gezellige dag uit.