Adverteren 2.0! Bent u al zover?

Foto: Helmond Nieuws

Adverteren op een flexibele en betaalbare manier, uw merk of bedrijfsnaam communiceren met een grote lokale doelgroep, iedereen wil op de hoogte blijven van de gebeurtenissen in zijn of haar woonplaats, de papieren krant is verleden tijd en de digitale kanalen nemen dit in sneltreinvaart over. Wij hanteren daarom een transparant en simpel kostenmodel.

U kiest een formaat banner binnen ons aanbod, en binnen 24 uur staat uw banner online en zal meer dan 100.000 keer per maand bekeken worden door onze lezers. 24 uur per dag 7 dagen in de week en vergeet niet dat met één klik op de muisknop een toekomstige klant meteen op uw website zit en dit allemaal voor een vast bedrag per maand.

Bij Helmond Nieuws geloven we in de kracht van herhaling, als een merk of bedrijf maar vaak genoeg gezien wordt, zal de lezer het vanzelf een keer onthouden, en dan zijn we van mening dat het zeker geen honderden euro’s per maand moet kosten, dus hebben we het betaalbaar gemaakt, zo kan een startende ondernemer naast een grootwinkelbedrijf komen te staan op onze site.

Natuurlijk denken we vooruit, de website is onlangs vernieuwd en nu zijn we druk om ook de nieuws.nl app ook een update te geven, zodat de adverteerder ook hier gezien worden. Voor meer informatie en de mogelijkheden stuur ons een mailtje en we maken graag een afspraak met u.