Geniet van de Argentijnse tango’s bij gemeentemuseum Helmond

Foto: Helmond Nieuws

Zin in muzikaal vermaak? Kom op zondagmiddag 11 januari naar Gemeentemuseum Helmond, locatie Boscotondohal. En vier samen met ons de finale dag van de expositie ‘Emoties in de hedendaagse kunst’. Je betaalt slechts de entreeprijs (7,50), ben je Vriend van ons museum dan is de muzikale afsluiting gratis toegankelijk.

Programma

Je bent welkom vanaf 14.00 uur tijdens de inloop met koffie/thee. Van 14.30-15.30 uur treedt LocosLindos op, de muziekgroep heeft een CD gemaakt die na afloop te koop is. Kom dus genieten van deze Argentijnse tango’s vol passie en laat je meevoeren! Van 15.30-17.00 uur is er tijd voor een bezoek aan de expositie en een borrel.

LocosLindos

De uit Someren afkomstige Simone van der Weerden (bandoneon) won afgelopen jaar een prestigieuze prijs in Klingental, een toonaangevend festival voor accordeon en bandoneon. Een aantal jaren geleden richtte ze de band LocosLindos op. De leden zijn afkomstig uit Rusland, België en Nederland. Zij ontmoetten elkaar aan het Conservatorium van Rotterdam. Hun gedeelde passie voor de Argentijnse tango vormt de rode draad in hun hechte muzikale samenwerking. Hun jonge frisse kijk op de muziek is vaak verrassend, waardoor je jezelf even in het warme Zuid-Amerika waant.

Aanmelden

Ben je graag aanwezig op deze muzikale afsluiting vol passie? Geef je op bij Trees Geveling-Beck, [email protected], dan ben je verzekerd van een zitplek.