Helmond Sport tenues in Gambia

Foto: Helmond Sport.nl

Ook in Gambia loopt inmiddels een compleet Helmond Sport team rond. Sponsor Driessen HRM heeft ervoor gezorgd dat gebruikte sportkleding van Helmond Sport in het Afrikaanse land een goede bestemming heeft gekregen.

Op de Faratou Academie van Ebrima Juwaro in Farato, hadden 10 elftallen dringend hulp nodig in de vorm van complete sporttenues. “Het was prachtig om te zien dat de voetballers die voorheen niets hadden, nu in hun nieuwe outfit met een lach van oor tot oor rondliepen”, vertelt René van Baest van Driessen HRM. René is er dan ook trots op dat hij namens zijn werkgever de sportkleding mocht overhandigen. “Maar toen we vertrokken kwam eigenlijk de grootste verrassing”, aldus Van Baest. “De academie deelde ons mede dat ze hun naam gingen wijzigen in FC Helmond Sport Gambia. We zijn nog steeds verbaasd en blij dat Helmond Sport voortaan ook in Gambia goed bekend is!”

Helmond Sport dankt Driessen HRM voor het organiseren en afleveren van de complete sporttenues. Helmond Sport heeft de tenues gedoneerd.

bron : Helmond Sport