Wat zou jij doen met Christian Grey?

Foto: Pathe.nl

Na alle zoetsappige films in de december maand is het nu zover…De verfilming van het boek waar iedereen een mening over had. In 2011, 2012 en 2013 zaten alle vrouwen op de bank met de bestseller waar iedereen toch wel iets voelde. Vijftig tinten grijs, vijftig tinten donkerder en Vijftig tinten vrij, de vrouwen konden er geen genoeg van krijgen, 500 pagina’s in een paar dagen en vol opwinding beginnen aan het volgende deel.

Op woensdag 11 februari 2015 organiseren we weer een Ladies Night en kun je met jouw vriendinnen de film Fifty Shades of Grey bekijken tijdens een gezellige avond uit. Wegens succes zijn er extra zalen ingezet. Tickets hiervoor zijn nu verkrijgbaar!

Reguliere voorstellingen

Op 12 februari gaat Fifty Shades of Grey regulier draaien in de bioscopen van Pathé.

Over de film

De nieuwe spraakmakende film Fifty Shades of Grey is gebaseerd op de bestseller van E. L. James en gaat over de relatie tussen de 27-jarige miljardair Christian Grey en studente Anastasia Steele. Sinds de eerste uitgave is de Fifty Shades trilogie in 52 verschillende talen vertaald en zijn er wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken verkocht. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit. De iconische rollen van Christian Grey en Anastasia Steele worden vertolkt door Jamie Dornan en Dakota Johnson.

Reserveren is al mogelijk, neem een kijkje op de site van pathé

Alvast twee trailers om op te warmen

bron : Pathé.nl