Youp en Thomas vertellen mooie verhalen in Theater Speelhuis

Foto: Theater Speelhuis

Op donderdag 7 mei zal Youp van ‘t Hek met zijn vriend Thomas Verbogt ons theater bezoeken. De schrijver Thomas Verbogt en de cabaretier Youp van ’t Hek zijn al jaren goede vrienden en houden allebei van mooie verhalen, die ze verzinnen, meemaken of een combinatie van die twee. Vorig jaar gaven ze drie voorleesvoorstellingen in kleine theaters en die waren, door de bijzondere combinatie van de weemoedige Thomas en de wat hardere Youp, een dusdanig succes dat ze besloten een korte, felle tournee te maken.

Waarover hun verhalen gaan? Het wonderlijke alledaagse, ons zinloze geploeter tussen droom en daad, het aardse gekrakeel dat leidt tot hilarische melancholie. Slechts drie weken zijn ze onderweg met hun programma onder de toepasselijke titel Mooie Verhalen. Een niet te missen avond voor de echte liefhebbers van taal zoals taal bedoeld is. Vertellers: Thomas Verbogt en Youp van ‘t Hek.

Wilt u ook graag aanwezig zijn bij deze voorstelling op donderdag 7 mei om 20:15 uur? Zorg er dan voor dat u er aanstaande zaterdag op tijd bij bent.

Op zaterdag 17 januari om 11:00 uur zal de voorverkoop van start gaan. U kunt via de volgende wegen kaarten bestellen (max 4 kaarten per persoon):
– internet (www.theaterspeelhuis.nl)
– aan de kassa van Theater Speelhuis.
– telefonisch (0492-587000, kies optie 1)

De kaarten kosten € 24,50 per persoon (inclusief pauzedrankje).

bron : Theater Speelhuis