Laat die pullen maar vullen tijdens het Bierfist

Foto: Helmond Nieuws

Zoals elk jaar organiseren wij ook dit jaar weer het Bierfist, met dit jaar een extra dimensie in de vorm van een Ameezing feest. Dit ‘stimmungsfeest’ vindt plaats op vrijdag 23 januari om 20.00 uur in De Traverse.

Vanaf het begin zal de stemming er goed in worden gebracht door DJ Gerrit. Prins Briek XLII slaat traditiegetrouw samen met opperbrouwer Noud Swinkels het carnavalsbier aan en de eerste pullen worden gratis gevuld.

Deze keer krijgt het feest een extra dimensie in de vorm van een echte Duitse biercantus. Niemand minder dan Marcel Stevens (Mannen van Petazzie) en Robert van den Broek (’t Uurste Amusement) halen alle carnavalskrakers uit de kast om er een grandioze avond van te maken en het publiek mee te laten zingen! Om het juiste Tirolergevoel te krijgen, gaan Der Kleino und die Stimmungsmatties er vol gas tegenaan om de zaal in een mega stemming te blazen.

Als je dit alles wilt meemaken, kun je via www.keiebijters.nl kaarten kopen. Een kaartje kost in de voorverkoop € 15,00. Groepen krijgen een speciale korting; 10 kaarten voor €110,-. Je kunt ook aan de deur een kaartje kopen, de entreeprijs is dan € 20,00.

Smeer je keel, je zangstem en haak in op het Ameezing Bierfist!

bron : Keiebijters.nl