Helmondse Service Apotheken willen servicepunt openen in Stiphout

Foto: VHA.Leef.nl

De Verenigde Helmondse Service Apotheken werken al ruim 5 jaar intensief met elkaar samen. Op 5 locaties in Helmond verzekeren ze de cliënten van de beste farmaceutische zorg en service.

‘Wij vinden het belangrijk dat cliënten met vragen over geneesmiddelen altijd bij de apotheker terecht kunnen. Daarover gaan we graag met onze cliënten in gesprek’, aldus apotheker Marc van Asten van Service Apotheek Brouwhuis. Bij genoeg animo een Apotheek ServicePunt in Stiphout ‘We zien dat er door allerlei marktontwikkeling steeds vaker fysieke apotheken verdwijnen, en daarvoor in de plaats zogeheten ‘geneesmiddelen-lockers’ worden ingericht. Ook in de wijk Stiphout heerst er onduidelijkheid, en zijn de bewoners hierover reeds geïnformeerd’.

‘Omdat wij vinden dat persoonlijk contact met een apotheker en apothekersassistent essentieel is voor goede farmaceutische zorg, zijn wij voornemens om bij genoeg animo een Apotheek ServicePunt in Wijkgebouw de Ark in Stiphout te openen. Op nog nader te bepalen tijdstippen kunnen cliënten daar hun medicatie afhalen bij een apothekersassistent die hen van de noodzakelijke informatie kan voorzien. En ook afspraken met de apotheker zijn daar mogelijk op aanvraag.’

Inschrijven kan via bijgevoegd inschrijfformulier of via de website www.vha.leef.nl.