In Brandevoort komen 20 Sociale huurwoningen in de verhuur

Foto: Helmond Nieuws archief

Binnenkort start woCom met de verhuur van 20 sociale huurwoningen in Brandevoort. Aan de hand van de vele vragen die Wocom nu al binnenkrijgt, is de inschatting dat er grote belangstelling bestaat voor de verhuur van deze nieuwbouwwoningen.

Daarom organiseren zij, voorafgaand aan de publicatie van de woningen op www.wooniezie.nl, een inloopbijeenkomst om vragen te beantwoorden. De officiële verhuur van de woningen start eind januari.

Wocom ontmoet u graag op zaterdag 31 januari van 11.00 uur tot 13.00 uur in Multifunctioneel Centrum ’t BrandPunt, (Biezenlaan 29, 5708 ZD Helmond). De medewerkers van Wocom beantwoorden vragen over onder andere inschrijving, toewijzing, de ligging van de woningen, de plattegronden en huurprijzen.

TIP: Wilt u reageren op een van de woningen? Dan heeft u een recente IBRI (IB60) verklaring nodig. Vraag deze nu alvast aan bij de belastingtelefoon 0800-0543 (gratis). Indien u bij aanbieding van de woning géén IBRI-verklaring heeft, kan Wocom u de woning niet aanbieden.

bron : Wocom