Ganzewinkel 9 – Woning van de week

Foto: vanWetten.nl

Tegen het buitengebied en fietsbrug aan gelegen vrijstaande voormalige bungalow welke in 1991 is voorzien van een verdieping. Vrije achterom met diverse bijgebouwen, ideaal voor bedrijf, kantoor of praktijk aan huis. Diepe volwassen achtertuin.

Indeling: 

Hal/entree met vernieuwde meterkast. Dichte woonkeuken in L-vorm en voorzien van o.a. vaatwasser, 4-pitsgaskookplaat, afzuigkap en koelkast. Vanuit de keuken heeft u een fijn uitzicht over de tuin. Tussen portaal alwaar de badkamer met separaat toilet. De badkamer is voorzien van een grote douche, wastafelmeubel en designradiator. Zowel het toilet als de badkamer zijn voorzien van vloerverwarming.

Sfeervolle woonkamer met parket en schouwpartij met open haard. Royale slaapkamer op de begane grond. Via een kamer, welke voor meerdere doeleinden is geschikt, bereikt u de vaste trap naar de 1e verdieping. Op de 1e verdieping treft u aan de overloop met grote inbouwkast en separaat toilet. 2 royale slaapkamers welke beide zijn voorzien van een wastafelmeubel.

Ruime volwassen achtertuin en bijgebouwen voor kantoor of praktijk aan huis.

ganzewinkel achter tuin
Algemeen:

Grote carport met elektrisch bedienbare rolluiken. Aansluitend aan de carport bevindt zich een ruimte welke voorheen in gebruik is geweest als schoonheidssalon en is voorzien van warm/koud water, elektriciteit en toilet. Deze ruimte onderscheid zich in ontvangst/winkel en behandelkamer.
Bijgebouwen: 

Vrijstaand bijgebouw alwaar de CV-installatie alsmede de wasmachine/droger aansluiting is gesitueerd. Ideaal is het keukenblok met koud/warm water.

Kenmerken:

Gehele pand is voorzien van rolluiken.
Gehele pand is voorzien van kantel/kiepramen
Alarminstallatie
Verdieping in 1991 gesitueerd.

Voor wie de rust opzoekt maar toch in de nabijheid van winkels, scholen en andere voorzieningen wil wonen is dit een uniek object en zeker de moeite waard voor een bezichtiging.

Neem contact op met Van Wetten Makelaardij