Ook de kleinste carnavalsvierders hebben een fisje

Foto: foto : Keiebijters.nl - David Stockx en Thijme Verheijen

Op zondag 1 februari organiseren de Keiebijters het jaarlijkse Kiezelkeikesfist, een carnavalsfeest voor alle kinderen uit Helmond en omstreken. Het feest wordt gevierd in De Traverse en duurt van 14.00 uur tot 17.00 uur. Natuurlijk is Prins Briekske er met zijn gevolg en zijn eigen jubilerende Kiezelkeikeshermenieke. Deze middag wordt gepresenteerd door het presentatieduo Henkes & Maurice.

In de grote bovenzaal zal een fantastische show plaatsvinden voor en door kinderen. Er zijn optredens van Fenne Berkers, Senna Willems en van Jasmijn Rijf en Anne Coppelmans. Daarnaast wordt er onder andere gedanst door de Donderstraaltjes (dansmarietjes van de Kattendonders) en zal het Jeugd Slagwerk Ensemble van het Helmonds Muziek Corps van zich laten horen. Natuurlijk is er ook een artiest: Nigel Voets, Nederlands jongste jongleur met nationale èn internationale ervaring. Verder zijn de Rammetjes van de Rampetampers aanwezig en wordt het feest compleet gemaakt met het bezoek van Prins Briek XLII.

Het officiële programma is afgelopen om 16.00 uur. In een grote polonaise trekken dan alle deelnemers en toeschouwers van de grote bovenzaal naar de kleine zaal beneden. Daar start het grote Kiezelkeikesbal met DJ Henkes achter de draaitafel.

Kortom, het Kiezelkeikesfist mag je niet missen! Dus kom op zondag 1 februari naar De Traverse, Steenweg 19 in Helmond in een KEI te gekke carnavalsoutfit. Een kaartje kost € 5,00 (inclusief snoepzak) en is te verkrijgen via www.keiebijters.nl of aan de deur van De Traverse op 1 februari.