De woorden van 21-jarige Helmondse gaan de wereld over

Foto: Helmond Nieuws

De 21-jarige Helmondse Ikram Azarfane zat in de trein en schreef zoals hij nu genoemd wordt haar “treinbrief”, het was een brief die aan niemand¬†gericht was, maar eigenlijk ook aan iedereen.

De Helmondse heeft deze brief met indrukwekkende woorden achtergelaten in de trein om gevonden te worden door… en kort daarna stuitte Martijn Ouwenkerk (27) op het papiertje in de trein. Uit nieuwsgierigheid begon hij de brief te lezen en na enkele woorden deed hij dit al met grote bewondering. Hij was zo aangegrepen door de woorden dat hij besloten had om dit te delen met zijn twitter volgers.

Vanaf dat moment gaat de brief de hele wereld over en zijn er zelfs al vertaalde versies verschenen. Het was van de 21-jarige Ikram helemaal niet de bedoeling om dit teweeg te brengen of om in de schijnwerpers te staan, ze licht haar actie toe, “Met mijn woorden wil ik mensen aanmoedigen alles uit hun leven te halen”

Het is ook niet de eerste keer dat Ikram dit doet, 4 jaar geleden schreef zij haar eerste brief en de reactie van de onbekende lezer was voor haar een teken om er mee door te gaan. “Dit zijn van die dingen die geluk brengen in het hart van mensen, en geluk is ten slotte toch het belangrijkste in het leven”

bron : Omroep Brabant