Wijnhuis Helmond gaat krachten bundelen op 1 locatie

Foto: Helmond Nieuws

Wijnhuis Helmond is al 48 jaar een begrip op gebied van dranken, vele jaren met twee vestigingen één op de Mierloseweg en één aan de Hurksestraat, vanaf 1 maart gaat de vestiging aan de Mierloseweg sluiten en gaan ze de krachten van beide vestigingen bundelen op 1 locatie.

Het besluit om de vestiging aan de Mierloseweg te sluiten komt voort uit de simpele reden, “hoe kunnen we de klant de beste service en het beste advies bieden?”. Daarom gaat Wijnhuis Helmond verder aan de Hurksestraat waar meer kansen en mogelijkheden liggen. Met de blik op de toekomst en een stukje gezond ondernemerschap is er besloten om afscheid te nemen van de vestiging aan de Mierloseweg.

De “nieuwe” vestiging aan de Hurksestraat
De vestiging is groter en dus een logische keuze, om de krachten hier te gaan bundelen, met natuurlijk de mogelijkheid om af te halen, maar nieuw is de bezorgservice die binnenkort zal gaan starten. U kunt uw bestelling doorgeven, eventueel uw emballage doorgeven en de bestelling zal tussen de afgesproken tijd gewoon bij u thuis bezorgd gaan worden. U heeft zelfs de mogelijkheid om met de pin te betalen. Met deze ontwikkeling kijkt Wijnhuis Helmond met een vrolijke blik naar de toekomst en bent u welkom voor een geweldig assortiment aan wijnen en andere dranken en niet te vergeten, altijd een uitstekend advies!