Knooppunten van Helmond – Eindhoven tijdens excursie

Foto: Helmond Nieuws

Hoe moeilijk is de overstap van auto naar OV, hoe makkelijk neem je de OV-fiets en hoe gebrekkig is de ‘multimodale’ routeplanner?

Een goed knooppunt is van essentieel belang als er meer ketenmobiliteit moet komen. Tijdens de excursie beleven we de knooppunten Eindhoven en Helmond, rijden we in de hybride Phileas en Citea Electric met waterstof range extender en krijgen we bijbehorende verhalen van de betrokken professionals van VDL, ProRail, de gemeente Helmond en Movares.

Molster Stedenbouw organiseert in samenwerking met Movinnio wederom deze boeiende excursie. Bovendien zullen we tijdens deze OV rondreis ook meerdere routeplanners uittesten.

De excursie vindt plaats op dinsdag 10 februari 2015. We starten bij P&R de Meerhoven in Eindhoven om 10:00 uur en eindigen om ongeveer 17:00 uur op station Eindhoven. We zullen bij een aantal plekken een toelichting krijgen van een betrokken professional. Bijdragen worden geleverd door Toon Stoef van ProRail, Jan van Meijl van VDL Bus & Coach, Jacob Baalman van de gemeente Helmond, Paul van de Ree van Movares en een persoon van AutomotiveNL. Zoals bij andere excursies bleek, zullen ook de deelnemers vanuit hun eigen expertise reflecteren op de verschillende bestemmingen en projecten.

Voor meer informatie over het programma de kosten en deelname… kijk hier

bron : Infrasite.nl