DeBroekriem geeft workshop voor starters en in-between-jobbers

Foto: Helmond Nieuws

Stichting DeBroekriem ondersteunt werkzoekende jongeren in Helmond in het opbouwen van een netwerk bij het zoeken naar een baan. DeBroekriem organiseert inspirerende workshops voor starters en in-between-jobbers.

Tijdens de bijeenkomsten verbeteren jongeren hun sollicitatievaardigheden, ontmoeten ze collega baanzoekers en vergroten ze hun netwerk. Alle starters en in-between-jobbers zijn welkom bij DeBroekriem en kunnen zich aanmelden via www.DeBroekriem.nl.

Vanuit haar betrokkenheid in de aanpak van jeugdwerkloosheid geeft Helmondse wethouder Yvonne van Mierlo een workshop ‘Personal Branding’. Wethouder Van Mierlo heeft jarenlange ervaring als loopbaancoach. En met haar achtergrond bij onder andere Randstad en Yacht kan ze de wereld van recruiters en van persoonlijke loopbaancoaching perfect combineren. Als wethouder ziet ze hoe lastig het tegenwoordig kan zijn om een geschikte baan te vinden, daarom geeft ze speciaal voor DeBroekriem deze workshop op vrijdag 6 februari in de Cacaofabriek.

Jezelf in de markt zetten

We gaan met elkaar aan de slag met belangrijke vragen als “Wie ben je” en “Wat wil je?” Van Mierlo: “Het is belangrijk om vanuit zelfvertrouwen en authenticiteit jezelf te presenteren aan werkgevers. Hoe maak je verbinding en hoe maak je het verschil!”