D66 wil weten welke kansen u ziet

Foto: D66

Politiek gaat vaak over maatschappelijke problemen en de oplossingen die politieke partijen daarvoor hebben. Zaterdag 7 februari ging D66 wederom in heel Nederland de straat op om het te hebben over de dingen die wél goed gaan.

In veel gemeenten gingen D66’ers in gesprek 7met bewoners over de kansen die zij zien in hun stad, dorp, wijk of straat. Ook twee kandidaten van D66 Noord-Brabant, Robin Verleisdonk en Ine Meeuwis zijn in Helmond in gesprek met mensen gegaan. D66-fractievoorzitter Noureddine Zarroy: “Ik vind het geweldig om met inwoners uit Helmond in gesprek te gaan. Onze inwoners hebben een menig en laten deze graag horen. D66 helmond staat dan ook graag klaar deze mening te horen en waar mogelijk in te zetten voor een beter Helmond.”

Nieuwe kansen

D66 heeft duidelijke ideeën over hoe het verder moet met Nederland. D66-politici en vrijwilligers zijn dan ook veel op straat te vinden om het D66-verhaal te vertellen. Maar D66 hoort ook graag van wat mensen zelf belangrijk vinden in hun buurt en wat zij willen doen om hun omgeving nog beter te maken. Gelukkig zijn de meeste mensen in Nederland optimistisch en toekomstgericht. D66’er Zarroy: “We hebben weer veel inspirerende gesprekken gevoerd.” D66-Helmond is regelmatig op straat te vinden en op de markt. De komende tijd werken we hard aan transparantie en duurzaamheid.

Ideeën op website

De mensen met wie D66 in gesprek ging, kregen de gelegenheid de nieuwe kansen die zij zien in hun buurt te delen met heel Nederland. Er kwamen onderwerpen naar voren en ook de kansen die Nederlanders zien. Laat hier je idee achter.