Rabobank geeft info avond voor starters

Foto: Helmond Nieuws

Op 26 februari 2015 organiseren de gemeente Helmond, Rabobank en business centrum BCT voor de derde keer de Startersavond voor Ondernemers. Deze informatieve avond is bedoeld voor ondernemers die korter dan vijf jaar geleden gestart zijn of mensen die van plan zijn om binnenkort als ondernemer te starten in de regio Peelland. De avond vindt plaats bij BCT in Helmond en start om 18.30 uur.

De avond wordt geopend door de heer Sander Kern, afdelingsmanager Economie en Cultuur van de gemeente Helmond. Aansluitend geeft Rob Timmermans van NextMKB een plenaire presentatie over zijn eigenzinnige visie op ondernemerschap.

Vervolgens worden zes workshops georganiseerd waarvan de deelnemers er twee naar keuze kunnen volgen. De onderwerpen van de workshops variƫren van acquisitie, administratie, social media, personeel en financiering. De workshops worden verzorgd door ervaren ondernemers uit het betreffende vakgebied.

Gedurende de gehele avond is er een informatiemarkt waar een tiental ondernemers informatie verstrekken over uiteenlopende onderwerpen waarmee startende ondernemers te maken hebben. Na afloop van de workshops is er nog volop gelegenheid om te netwerken en kennis te maken met andere ondernemers.

De Startersavond voor ondernemers vindt plaats in business centrum BCT aan de Kasteel Traverse 100 in Helmond. De ontvangst start om 18.30 uur en de avond wordt rond 22.00 uur afgesloten.

Deelname is gratis. Men wordt echter wel verzocht om zich aan te melden. Dat kan heel eenvoudig online via www.bedrijvencentrumtraverse.nl/startersavond