Van den Udenhout gaat live met volledig vernieuwde webshop

Foto: Helmond Nieuws

Vanaf vandaag heeft de webshop van Autobedrijf Van den Udenhout een nieuw gezicht. Het resultaat: een moderne en verfrissende webshop vol originele Audi en Volkswagen producten én met alle functionaliteiten van nu.

De webshop van Autobedrijf Van den Udenhout bestaat sinds 2007 en heeft zo’n 20.000 bezoekers per maand. “Deze bezoekers vinden in onze webshop alle originele Audi en Volkswagen producten. Van een Volkswagen up! sleutelhanger tot een Audi cap. Eenvoudig thuisbezorgd of gratis af te halen bij één van onze vestigingen.” Aldus Eric Merkx, webshopbeheerder. Na een aantal jaren waarin de Van den Udenhout Webshop bleef groeien en het aantal bezoekers fors toe nam, was het tijd voor vernieuwing. Eric: “De nieuwe webshop is helemaal van deze tijd. Zo is deze responsive, wat betekent dat de website ook op mobiel en tablet goed zichtbaar is, kunnen we 360 graden foto’s toevoegen, zijn er uitgebreide filtermogelijkheden en hebben we een geavanceerde zoekfunctie. Iets wat hard nodig is aangezien het aantal producten maar blijft groeien.”

Toekomst Van den Udenhout blijft kijken hoe ze kunnen blijven vernieuwen. Zo moet de consument er niet raar van opkijken als Van den Udenhout binnenkort online auto’s gaat verkopen, een online autoveiling organiseert of online auto-onderdelen verkoopt.

Bekijk de nieuwe webshop via http://shop.udenhout.nl. Wij zijn benieuwd naar uw reactie.

webshop udenhout