Adverteren kan ook betaalbaar zijn

Foto: Helmond Nieuws

Adverteren op een flexibele en betaalbare manier, uw merk of bedrijfsnaam communiceren met een grote lokale doelgroep, iedereen wil op de hoogte blijven van de gebeurtenissen in zijn of haar woonplaats, de papieren krant is verleden tijd en de digitale kanalen nemen dit in sneltreinvaart over. Wij hanteren daarom een transparant en simpel kostenmodel.

U kiest een formaat banner binnen ons aanbod, en binnen 24 uur staat uw banner online en zal minimaal 100.000 keer per maand in het zicht van onze lezers verschijnen. 24 uur per dag 7 dagen in de week en vergeet niet dat met één klik op de muisknop een toekomstige klant meteen op uw website zit en dit allemaal voor een vast bedrag per maand, dus geen verrassingen achteraf.

Bij Helmond Nieuws geloven we in de kracht van herhaling, als een merk of bedrijf maar vaak genoeg gezien wordt, zal de lezer het vanzelf gaan onthouden, en dan zijn we van mening dat het zeker geen honderden euro’s per maand hoeft te kosten, dus hebben wij het betaalbaar gemaakt, zo kan een startende ondernemer naast een grootwinkelbedrijf komen te staan op onze site.

Hier onze eenvoudige manier om in 3 stappen uw advertentie zichtbaar te maken op Helmond Nieuws

adverteren flyer 1

Natuurlijk denken we vooruit, de website is onlangs vernieuwd en nu zijn we druk om ook de nieuws.nl app ook een update te geven, zodat de adverteerders ook hier gezien worden. Voor meer informatie en de mogelijkheden stuur ons een mailtje en we maken graag een afspraak met u.