Nieuw filiaal Lidl opent haar deuren

Foto: Helmond Nieuws

Woensdag 18 februari opent Lidl een nieuw filiaal in de Heistraat van Helmond. Inwoners van Helmond en omgeving kunnen vanaf deze dag voor de dagelijkse boodschappen van ‘de hoogste kwaliteit, voor de laagste prijs’ én heerlijke, vers afgebakken broodjes terecht bij dit ruime en overzichtelijke Lidl-filiaal.

Een minuut gratis winkelen
Rond 08:30 uur zal Lidl op woensdag 18 februari haar eerste klanten verwelkomen. Tot 08:50 uur ontvangen klanten een lot, waarmee ze kans maken op een minuut gratis winkelen. Met deze prijs wordt de winkel om 9:00 uur officieel geopend. Gedurende de hele week zijn er feestelijke openingsacties, waaronder 30% korting op het groente- en fruitassortiment en mooie non-food aanbiedingen. Ook de kleinste klanten worden niet vergeten. Met een kleurplatenactie maken zij kans op leuke prijzen.

Informatie-avond
Op dinsdagavond 17 februari vindt er, voorafgaand aan de opening, een informatie-avond plaats tussen 19:00 en 20:30 uur. Op die manier kunnen inwoners van Helmond en omgeving alvast kennismaken met Lidl, het assortiment en het personeel van dit nieuwe filiaal.

Milieuvriendelijk en energiezuinig
Het nieuwe filiaal in Helmond kenmerkt zich door vele milieuvriendelijke- en energiezuinige aspecten. Zo is er bij de bouw onder meer gebruik gemaakt van de meest duurzame bouwproducten. Ook is het filiaal voorzien van 100% LED-verlichting wat een fikse besparing oplevert.

Voordeel voor klanten
“Natuurlijk profiteren onze klanten van het voordeel van deze energiezuinige manier van ondernemen. Want wat wij besparen, krijgen de klanten terug in de vorm van een beter milieu én de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Zo creëren we meerwaarde op lange termijn en zo blijft Lidl ‘Op weg naar morgen’!,” aldus Christine Braun, woordvoerder van Lidl Nederland.