4 maart opent de nieuwe Jumbo supermarkt in Stiphout

Foto: Helmond Nieuws

Inwoners van Stiphout en omgeving kunnen vanaf woensdag 4 maart voor al hun dagelijkse boodschappen terecht bij de nieuwe Jumbo winkel aan de Dorpsstraat 58D in Stiphout.

Uiteraard laat Jumbo dit bijzondere moment niet onopgemerkt voorbij gaan. Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd voor de feestelijke opening om 09.00 uur. De eerste 300 klanten worden verrast met een mooie bos bloemen. Bovendien krijgen alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart mee naar huis. Deze actie loopt tot en met zondag 8 maart.

 

Ondernemer Ralf Gijsbers is trots op de nieuwe winkel: “Samen met mijn team kijk ik er naar uit om klanten te laten ervaren wat de unieke Jumbo formule inhoudt. Klanten kunnen bij ons terecht voor een groot en gevarieerd assortiment tegen de laagste prijs van de gemeente Helmond-Stiphout. Daarnaast komen er ook een aantal bekende elementen uit de C1000 formule terug door de focus op lokale producten, zoals brood van Bakkerij Morssink, gebak van Patisserie De Swart en worstenbroodjes van Traiteur Romonesco. De winkel telt straks bijna 900 m² vloeroppervlakte.”

 

Mediq Apotheek

De grootste verandering is de komst van de Mediq Apotheek. De vestiging van de Mediq Apotheek in Stiphout gaat sluiten, waardoor klanten in het vervolg bij Jumbo Ralf Gijsbers terecht kunnen voor hun medicijnen. Klanten kunnen hun bestelling ophalen bij een speciaal hiervoor ingerichte balie.

 

7 Zekerheden

Colette Cloosterman-van Eerd, directeur Formule en Innovatie van Jumbo Supermarkten is persoonlijk aanwezig bij de opening: “Dit is alweer de 512e Jumbo in Nederland. Ook in deze winkel doen we ons uiterste best om te zorgen voor meer dan 100% tevreden klanten. Onze service gaat altijd net een stapje verder. Dit kunnen we alleen waarmaken met de hulp en inzet van onze medewerkers. Zij volgen daarom allemaal een training in de 7 Zekerheden van Jumbo. Dit zijn garanties waar onze klanten iedere dag op kunnen rekenen. Zo biedt Jumbo het grootste assortiment. Als de klant een product mist, kijkt Jumbo mee naar een alternatief of haalt de winkel het product binnen twee weken in huis.”