In gesprek met een wethouder, het kan tijdens het “Spreekuur”

Foto: Linkedin Nathalie van der Zanden

De wethouders Erik de Vries en Nathalie van der Zanden houden op vrijdag 20 maart een spreekuur in wijkhuis De Geseldonk in Mierlo-Hout. U kunt daar terecht om een onderwerp te bespreken, vragen te stellen of uw ervaringen te delen.

Heeft u vragen of wilt u uw ervaringen delen op het gebied van zorg (Wmo), armoede of ouderen? Heeft u een idee of initiatief voor een van deze onderwerpen, maar weet u nog niet hoe u dit moet aanpakken? Meldt u zich dan aan voor het spreekuur met wethouder Nathalie van der Zanden. Heeft u vragen of ervaringen die u wilt delen op het gebied van mobiliteit, beheer en onderhoud, groen, wijkgericht werken en toerisme en recreatie, meldt u zich dan aan voor het spreekuur met wethouder De Vries.

Beide spreekuren vinden plaats op vrijdag 20 maart, tussen 10.00 – 11.00 uur in wijkhuis De Geseldonk in Mierlo-Hout. De wethouders denken tijdens hun spreekuur graag met u mee bij het zoeken naar oplossingen en kunnen u als het nodig is in contact brengen met andere mensen of organisaties. Uw ervaringen en informatie die u met de wethouders deelt, kunnen zij gebruiken bij het maken van beleidskeuzes.

Aanmelden tot uiterlijk 11 maart

Wilt u graag met wethouder Van der Zanden van gedachten wisselen? Meldt u zich dan uiterlijk woensdag 11 maart aan voor het spreekuur bij Jolanda Benders, via e-mail: [email protected] of via telefoonnummer  0492 – 587151.

Wilt u graag met wethouder De Vries in gesprek? Laat dat ook uiterlijk 11 maart weten aan Tanja Geelen via [email protected] of 0492 – 587107.

Vergeet in beide gevallen niet te vermelden over welk onderwerp u de wethouder graag wilt spreken en met hoeveel personen u wilt komen. Enkele dagen voorafgaand aan het spreekuur ontvangt u bericht over het tijdstip van het gesprek.

Niet bedoeld voor klachten, bezwaar of persoonlijke dossiers

Het spreekuur is niet bedoeld om klachten in te dienen, bezwaar aan te tekenen of om persoonlijke dossiers door te spreken. Daarvoor biedt de gemeente andere mogelijkheden. Op deze website vindt u die andere mogelijkheden (via de zoekmachine rechtsboven).

Proef met spreekuren

In de eerste helft van 2015 houden de wethouders – bij wijze van proef – meerdere spreekuren op diverse locaties in de stad. Na een proefperiode van zes maanden wordt gekeken of het spreekuur voorziet in een behoefte en of de spreekuren voortgezet worden.